Steunpunt Nederland laat u er niet alleen voor staan

Contact: 088-5507700 | info@steunpuntnederland.nl

Over ons

Wat mag u verwachten van Steunpunt Nederland?

Steunpunt Nederland is een professionele organisatie in het bieden van hulp, begeleiding en ondersteuning bij al uw administratieve, financiële en maatschappelijke vragen, diensten of problemen. Wij kunnen u uitstekend helpen bij het scheppen van duidelijkheid en overzicht.

Onze experts zijn gespecialiseerd in een breed aanbod aan diensten. Snel, vakkundig en betaalbaar overzicht in uw situatie, dat is waar Steunpunt Nederland voor staat.

Wanneer u toe bent aan rust, overzicht en duidelijkheid omtrent uw situatie neem dan vrijblijvend contact met ons op. Na een telefonisch contact kan er op zeer korte termijn een vervolg afspraak met één van onze vestigingen in Nederland worden gemaakt.

Certificering

De verantwoordelijke dossierbehandelaars zijn allemaal gecertificeerd volgens de NEN-8048. Wat houd dit in? Dat betekent dat zij ieder jaar weer aan bijscholing moeten doen om, door middel van toetsing, minimaal 12 zogenaamde PE-punten (permanente educatie-punten) te halen. Ook moet er iedere 5 jaar opnieuw examen gedaan worden.

De normen die in deze NEN-8048 zijn neergelegd, zijn leidend bij het NVVK en worden algemeen geaccepteerd als werkwijze binnen de schuldhulpverlening. Hierdoor kunt u er van op aan dat onze gecertificeerde schuldhulpverleners altijd up-to-date zijn.

Onze partners