Steunpunt Nederland laat u er niet alleen voor staan

Contact: 088-5507700 | info@steunpuntnederland.nl

Hét alternatief voor beschermingsbewind

Contact opnemen

Steunpunt particulieren

Beschermingsbewind voor mensen met schulden groeit explosief, maar is in onze ogen in veel gevallen niet het antwoord. Wij denken dat een beschermingsbewindvoerder niet voornamelijk is opgeleid voor schuldhulpverlening. Ook duurt het vaak lang voordat er daadwerkelijk actie kan worden ondernomen. Steunpunt Nederland heeft in 2016 een alternatief voor het schuldenbeschermingsbewind ontwikkeld. Budgetbeheer SHV!

Werkzaamheden

Onze werkwijze sluit in de meeste gevallen precies aan op de voorliggende voorzieningen van de gemeenten in Nederland. Dit is omdat wij werken volgens de regels van de NVVK die omschreven zijn in de NEN-8048.

De voordelen

Contact opnemen

Zet de eerste stap en neem contact op!

bel: 088-5507700
mail: info@steunpuntnederland.nl

Onze werkwijze

"mijn redding geweest"
Jaqueline, 57

Doordat mijn man in een verzorgingshuis moest worden opgenomen, kwam ik er ineens alleen voor te staan en verloor ik het overzicht. Gevolg; achterstanden en deurwaarders aan de deur. Een vriendin van mij was al in een traject bij Steunpunt Nederland en raadde mij aan om eens contact met hun op te nemen. Ik ben blij dat ik dit heb gedaan. Na 15 maanden hebben zij mij er weer helemaal bovenop geholpen!.

Meer succesverhalen

Onze partners