Steunpunt Nederland laat u er niet alleen voor staan

Contact: 088-5507700 | info@steunpuntnederland.nl

Succesverhalen

Nog niet overtuigd dat Steunpunt Nederland veel voor u kan betekenen? Dit is wat uw voorgangers van ons vinden.

"Ondernemen zonder zorgen"
Dave, 32

Tijdens de crisis een paar jaar geleden, kwam ik bij mijn werkgever voor de keuze te staan om me te melden als werkzoekende of om als ZZP-er in de bouw verder te gaan. Omdat ik niet thuis wilde gaan zitten, heb ik de stap als ZZP-er gemaakt. Helaas ben ik geen ster in de bedrijfskundige kant van het ZZP-schap en ging het fout. Gelukkig hebben de mensen bij Steunpunt Nederland mij onder hun hoede genomen en is mijn bedrijf gered!

Contact opnemen Meer over Steunpunt ZZP
“Eindelijk uit de schulden“
Jaqueline, 57

Doordat mijn man in een verzorgingshuis moest worden opgenomen, kwam ik er ineens alleen voor te staan en verloor ik het overzicht. Een vriendin van mij was al in een traject bij Steunpunt Nederland en raadde mij aan om eens contact met hun op te nemen. Ik ben blij dat ik dit heb gedaan. Na 15 maanden hebben zij mij er weer helemaal bovenop geholpen!.

Contact opnemen Meer over Steunpunt Particulieren
“Onbezorgd met pensioen”
Marie, 71

Na het overlijden van mijn man kwam alles op mijn schouders terecht en wilde ik mijn kinderen niet belasten met mijn financiën. Door een flyer bij de soos kwam ik bij Steunpunt Nederland terecht. Ik kan alles aan hun overlaten en samen met mijn kinderen kijken we eens in de zoveel tijd in mijn kasboek. Dan kunnen we precies via internet zien hoe alles verloopt. Fantastisch!

Contact opnemen Meer over Steunpunt Senioren

Onder de indruk? Zet de eerste stap!

Contact opnemen

Onze partners