Steunpunt Nederland laat u er niet alleen voor staan

Contact: 088-5507700 | info@steunpuntnederland.nl

Veelgestelde vragen

Algemeen

Moet ik voor jullie hulp betalen?

Wij zijn een particuliere organisatie, dus is onze hulp niet gratis. Maar wij kijken wel of u ons kúnt betalen. Is dit niet mogelijk, dan kijken wij samen met u of uw gemeente deze kosten vergoed door middel van bijzondere bijstand.

Wij werken al samen met diverse gemeenten die ook van mening zijn dat er maatwerk moet worden geleverd.

Hoe lang duurt het voordat ik geholpen wordt?

Als u contact met ons opneemt , dan zal al veel duidelijk worden in een eerste persoonlijk gesprek met 1 van onze behandelaars. Deze neemt binnen 24 uur na uw melding contact met u op.

Doordat wij niet afhankelijk zijn van een rechterlijke beschikking, kan een intake op zeer korte termijn plaatsvinden. Dus hoe eerder er contact wordt opgenomen, hoe sneller wij voor u aan de slag kunnen!.

Zijn jullie wel betrouwbaar?

Steunpunt Nederland is aangesloten bij de grootste branchevereniging voor professionele bewindvoerders en inkomensbeheerders, de BPBI. Om hiervan lid te mogen zijn worden wij ieder jaar gecontroleerd door een extern accountantskantoor.

Ook hebben wij een vergunning bij de AFM (autoriteit financiële markten) van de overheid en zijn wij aangesloten bij de autoriteit bescherming persoonsgegevens. Als cliënt van Steunpunt Nederland kunt u 24 uur per dag inloggen om uw kasboek te bekijken. Met andere woorden; Wij doen er alles aan om zo transparant mogelijk te zijn.

Hoe lang duurt een traject?

In de regel gaan wij uit van een traject gedurende 36 maanden vanaf de dag dat de schuldeisers de voorstellen hebben geaccepteerd. Maar dit is natuurlijk afhankelijk van uw situatie. Hoe hoog zijn uw schulden en wat is uw inkomen?

In een persoonlijk gesprek is dit al vrij snel in te schatten. Het kan dus ook zomaar veel korter zijn.

Steunpunt zzp

Ik ben ondernemer en heb zakelijke schulden, maar inmiddels ook privé. Helpen jullie ook hiermee?

Bij Steunpunt Nederland zien wij het zakelijke niet los van de privésituatie. Dus is onze hulp gebaseerd op een totaalpakket, toegesneden op uw situatie .

Mocht het zo zijn dat u door ons geholpen kunt worden, zal dit als maatwerk op uw situatie worden afgestemt. Zowel zakelijk alsook privé.

Mijn opdrachtgever betaald mij niet. Kunnen jullie mij helpen?

Als onderdeel van onze service voeren wij voor u ook incasso's uit. Wij begrijpen dat dit voor u als ondernemer als delicaat wordt gezien. Daarom is het vaak fijn als een derde zich hier om bekommert.

Er wordt door ons op een relatievriendelijke manier incasso uitgevoerd, maar zullen altijd uw belang voor ogen houden.

Ik heb te weinig tijd om de bedrijfsvoering te doen. Wat doen jullie daar aan?

Natuurlijk begrijpen wij bij Steunpunt Nederland dat u allereerst vakman en ondernemer bent. Daarom voorziet onze service in alle facetten die een bedrijf met zich mee brengt.

Of het nu uw boekhouding is of facturatie, we hebben alles in huis om u en uw bedrijf te ontzorgen. In een persoonlijk gesprek maken we een plan van aanpak op en kijken wat u nodig heeft.

Staat uw vraag er niet tussen?

Contact opnemen

Onze partners